Élet-Stílus

„A hétéves fiunk meg akar ölni minket”

A gyerek rajong a késekért, és képzeletbeli barátjával szülei meggyilkolását tervezi. Szülei rettegnek.

„Ha jobban belegondolok, három éve nem volt egy nyugodt napunk, vagy éjszakánk” – panaszolja a hétéves Rylan nevelőapja a Dr. Phil Show című műsorban. A család a tévés szakemberhez fordult problémájával, mert úgy érzik, már minden más lehetőséget kimerítettek, és rettegnek attól, hogy segítség nélkül maradnak agresszív, késmániás fiukkal.

Ahogy az a műsorból is kiderült, Kim és volt férje, Ryan hét évvel ezelőtt fogadták örökbe a kis Rylant, aki – az orvosi adatlapja szerint – egy drogfüggő édesanya gyermekeként jött a világra. „Az első hónap pokoli volt” – emlékszik vissza a fiú nevelőanyja, Kim, majd hozzáteszi, mivel a baba drogfüggőként jött a világra, az elvonás miatt rettenetes fájdalmak gyötörték. „A bőréhez például hozzá se érhettünk, mert egy gyengéd érintés is komoly fájdalmat okozott neki.”


Kép forrása: Youtube

A szülők elmondták azt is, a kisfiúval négyéves korában kezdődtek a problémák, mikor kiderült, szokatlanul nagy érdeklődést mutat a kések és a hegyes tárgyak iránt. „Egyik alkalommal eldugult az emeleti vécé, mint kiderült azért, mert Rylan borotvát és hegyes tollakat dugott el benne” – mondja a nevelőapa, aztán elárulja azt is, a fiú egyik alkalommal borotvával levágta az ujjbegyein lévő bőrt, csak hogy érezze a fájdalmat és lássa a vért.

„Rettegünk attól, hogy ez az agresszív viselkedés egyre csak rosszabb lesz, és hogy egy iskola mészárost, vagy egy sorozatgyilkost vettünk a szárnyunk alá” – mondják a szülők, akiket már többször megfenyegetett azzal, hogy halálra szúrja őket. „Összeszámolni sem tudom, hány különféle kórházban voltunk a problémával, de eddig sehol sem tudtak nekünk segíteni. Az egyetlen dolog, ami valamelyest lenyugtatja, a terápiás fogás, de ezt sem csinálhatjuk vele örökké.”

„Nem szeretnék róla lemondani, de félek tőle, hogy egy idő után kénytelen leszek” – zárja az anya, aki úgy érzi, cserbenhagyta a fiút, mert nem talált neki segítséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik