Belföld

Örömlánnyal járatnák le Hadházyt

Hadházy Ákos (hadházy ákos)
Hadházy Ákos (hadházy ákos)

Darázsfészekbe nyúlhatott a Fidesztől az LMP-hez átpártolt politikus.

Lejárató videót tett közzé Hadházy Ákosról a Fidesz-frakció kifizetési listáján szereplő Gerilla Press Kft-hez tartozó Pesti Srácok portál.

Az LMP-s politikus, aki korábban fideszes önkormányzati képviselő volt Szekszárdon, az utóbbi hetekben leleplezte, hogy az Országos Roma Önkormányzat felzárkóztatási programra kapott pénzből luxusirodát bérelt és darabonként félmillió forintért kölcsönzött Opel Corsákat.

A Pesti Srácok által közzétett lejárató felvételen egy állítólagos roma prostituált jól hallhatóan betanult szöveget mond el arról, hogy Hadházy „az ő fajtáját ocsmárolja”, pedig korábban az ő szexuális szolgáltatásait vette igénybe és még a kutyáit is ingyen bechipelte. „És ezt nem a választások miatt hozom nyilvánosságra” – hangzik el a felvételen.

Hadházy Ákos a Cinknek azt mondta, többször próbálták zsarolással, lejáratással megfélemlíteni, de ez nem érdekli, tovább csinálja, amit jónak lát. Szerinte a mocskolódó videó csak jobban rávilágít az Országos Roma Önkormányzatnál folyó mocskos ügyekre.

A Cink feltételezése szerint a „bajai típusú” kamuvideót nem most, hanem még tavaly az önkormányzati választásra készítették, de akkor végül nem vetették be Hadházy ellen. Akkor az volt a cél, hogy azt a látszatot keltsék, hogy Hadházy rasszista.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik