Belföld

Juhász alaposan túlbecsülhette Vida luxusrezidenciáját

Az ellenzéki politikus 500 millió forintos ára helyett egy ingatlanos szakember legfeljebb 100 millióra becsülte az ingatlant, míg az egyik szomszéd szerint 150 milliót érhet – írja a Bors.

A Borsnak név nélkül nyilatkozó ingatlanos szerint kizárt, hogy félmilliárdot érjen a hatalmas kertes ház, ahogyan az Együtt politikusa, Juhász Péter megbecsülte. A szakember szerint legfeljebb 100 millió körüli lehet az ár – derült ki a Bors cikkéből.

Szintén a környék legdrágább részén egy tíz éve épült panorámás, 12 szobás, kültéri és beltéri medencés, 806 négyzetméteres, 960 négyzetméteres telken fekvő ingatlant kínálnak 200 millió forintért. A közeli utcában pedig egy 280 négyzetméteres, 5 szobás, medencés házért kérnek 139 millió forintot.

A Bors munkatársának az egyik szomszéd nagyjából 100–150 millióra taksálta a házat, amelynek kertje hatalmas, és még egy kis tó is van benne. Egy másik, környéken lakó szerint az ingatlan értékét az emelheti, hogy állítása szerint két telek összenyitása miatt valóban átlag feletti a kert mérete.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik