Belföld

Habony Árpád lakásánál tüntet az Együtt

A "Rogán Antal és a körülötte lévő ingatlanmaffia" miatt tüntet az Együtt szerdán este, a demonstráción egy Szerb utcai ingatlanhoz vonulnak.

Erről úgy tudni, “sajtóinformációk szerint többek között Habony Árpádnak is az otthona” – mondta Szigetvári Viktor, a párt társelnöke. 

Az Erzsébet térről induló demonstrációt azért tartják, mert az ügyészség hivatali visszaéléssel gyanúsította meg Rónaszéki László korábbi kerületi jegyzőt. Tudják – mondta Szigetvári -, hogy Rogán Antal volt belvárosi polgármester azzal védekezik, hogy Rónaszéki Lászlót az ő kérésére távolították el hivatalából. A politikus felszólította Rogán Antalt, tisztázza, mi a viszonya azokhoz az ügyekhez, amelyekkel a volt jegyzőt meggyanúsították. 

Polt Péter legfőbb ügyésztől részletes tájékoztatást kért Szigetvári Viktor, és felszólította az ügyészséget, hogy számoljon be arról, mi a helyzet az V. kerületi éttermek teraszengedélyeit vizsgáló nyomozásban. Giró-Szász András kormányszóvivőt, “Heim Péter volt üzlettársát és jelenlegi együttműködő partnerét” arra kérte, tisztázza, “miért hazudott”, amikor korábban azt nyilatkozta, csak tavaly nyáron szerzett tudomást egy Heim Péter által szervezett V. kerületi, Dorottya utcai ingatlanvásárlásról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik