Belföld

Nem engedték be a fekete zenészt a Kazinczy utcai bulihelyre

A Clud 9+ színesbőrű énekese,Skeeny Boy december 30-án bulira volt hivatalos a Teslába, de a biztonságiak nem engedték be őt és társaságát. Útlevelet is kértek tőlük.

Skeeny Boy két fekete barátjával érkezett, de a biztonságiak egy másik, színesbőrű fiatalok által látogatott szórakozóhelyre küldték volna őket. A biztonsági őrök – nem tudni, milyen alapon – útlevelet kértek a zenésztől és barátaitól, majd “a házirendnek megfelelően jártak el, amikor úgy ítélték meg, hogy a vendég és társasága belépésre nem alkalmas viselkedést tanúsított” – számol be az esetről a Tesla közleményére hivatkozva a Cink.hu.

A tavasszal megnyílt méregdrága bulihely azért hangsúlyozza, hogy ők nem kirekesztőek, mivel a programjaikat a kulturális sokszínűség jellemzi. A Tesla szerkesztőségünkkel közölte, náluk nincs helye a kirekesztő viselkedésnek. “A klub egy turisták szempontjából is erősen frekventált utcában helyezkedik el, így kiemelten fontosak számunkra a külföldi vendégek, akik máris nagy számban látogatják a Teslát. A kulturális sokszínűség nemcsak a programokat jellemzi, mert aki ellátogat hozzánk, az láthatja, hogy a közönségünket is. Az aznapi fellépőnket, Roskát szintén nem kell bemutatni” – írta a klub közleményében.

A Cink idézi Tóth Gergelyt, a Cloud 9+ menedzserét, aki szerint a társaság egyik tagja sem volt részeg, és gyakorlatilag már akkor elküldték őket, amint megérkeztek. A Tesla állítólag azt ígérte Skeeny Boynak, hogy valamilyen formában kárpótolni fogják

Ajánlott videó

Olvasói sztorik