Belföld

Idén Habony Árpád robbantotta fel az internetet

habony árpád vida ildikóval  (habony árpád, vida ildikó, )
habony árpád vida ildikóval  (habony árpád, vida ildikó, )

Habony Árpád, aki saját döntéséből nem akar formális pozíciót vállalni, az egyik legnépszerűbb figura lett az interneten idén. A legjobb mémeket gyűjtöttük össze. 

Ha Habony azért nem vállalt pozíciót, mert szeret a háttérben maradni, akkor a taktikája elég rosszul sült el, főként az év második felében ő jött szembe mindenhol, még egy álreklámfilm is született a “tevékenységéből”:

A mindig jólöl jó drágán öltözködő tanácsadó a “Vitrin” bemutatóján mutatja meg magát. Hogy miért vitrin? A válaszra nem kell sokat várni.


Forrás: Tumblr

 

Íme A Vitrines coub, ami miatt napokig a hasát fogta az internet (tudjuk, nincs neki). Habony Árpád 13 évvel ezelőtt az RTL Klubnak még koronaőri minőségében nyilatkozott a nemzeti ereklyék tárolására használt legkorszerűbb vitrinről: 


Forrás: Coub

Kaminski Fanny, Habony Árpád gyermekének anyja, egyébiránt Orbán Viktor Facebook-oldalának kezelője saját közösségi oldalára töltött fel egy képet a 2014-es esztendőt jogi lépésekkel lezáró tanácsadóról, amint a Lincoln Memorial előtt egy aznapi Wall Street Journalt tart a kezében. Ennél vagányabbul nehéz lett volna bizonyítani, hogy Habony beléphet (hoppá, hoppá: beléphet?) az Egyesült Államokba. Vida Ildikó viszont (szintén) nem, történeteik szálai össze is fonódtak a Tumblr-en:

 
Forrás: Tumblr

A tüntetők közé bicskanyitogatóan drága Gucci táskával besasszézó Habony legalább annyira stílusos volt, mint Tumblr-es megfelelője:


Forrás: Tumblr

A Habony-legendárium egyik legfontosabb stációja az a bizonyos kihágás, aminek két nyugdíjas látta kárát. Orbán Viktor tanácsadója, kipenderülve terepjárójából helyben hagyott egy idős házaspárt. Úgyis változik a KRESZ-teszt jövőre, reméljük, nem így:



Forrás: Tumblr

A végére egy gif, amely a keleti nyitás atmoszféráját sűríti egyetlen képi élménybe. Előtérben a tanácsadó, háttérben… Az illiberális demokráciák.

Forrás: Tumblr

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik