Belföld

Bocsánatot kért és elsírta magát a hazaárulózó képviselő

Bocsánatot kért a kormányellenes tüntetőktől Fodor Ibolya pécsi önkormányzati képviselő, aki korábban lehazaárulózta a tiltakozókat. Azt mondta, az ellene született bírósági ítéletről városszerte tudhattak.

Fodor Ibolya az ATV-nek nyilatkozott telefonon. Először elnézést kért azoktól, akiket korábban hazaárulónak nevezett, és leismerte, hogy hibát követett el. A pécsi Fideszből kilépett helyi politikus elsírta magát nyilatkozat közben, mikor arról beszélt, hogy megvált az általa vezetett egyesület elnöki tisztségéről. Ugyanakkor állította, a szervezetnek juttatott összes közpénzzel el tud számolni.

Arról, hogy büntetőügye volt folyamatban, és jogerősen felfüggesztett börtönre ítélték, városszerte tudhattak az emberek, mondta, de arra kérdésre, hogy vajon a Fideszben is tudtak-e erről, úgy fogalmazott, ezt nem állítja.

Fodor Ibolya a nap folyamán közölte, nem mond le pécsi képviselői mandátumáról. A helyi Fideszből kilépett, és bár volt pártja mandátuma visszaadására szólította fel, továbbra is a képviselő-testület tagja marad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik