Belföld

A Fideszt otthagyja Fodor Ibolya, az önkormányzatot nem

Nem várta meg, hogy kizárják, ezért kilépett a Fideszből Fodor Ibolya. A pécsi önkormányzati képviselő hazaárulónak nevezte az internetadó ellen tüntetőket, majd nem sokkal később kiderült: elítélték sikkasztás miatt.

Kapcsolódó cikkek

Fodor Ibolya döntéséről levélben értesítette a párt pécsi elnökét és a frakcióvezetőt is – írja a pecsma.hu. A cikk szerint Fodor az események elé ment: Decsi István, a Fidesz pécsi alelnöke szerint két napon belül döntés született volna az önkormányzati képviselő ügyében.

Az önkormányzati képviselő indoklása szerint miután a támadások már nemcsak őt, hanem a Fidesz-KDNP-t is érintik, megköszönve az eddigi támogatást, felajánlja a Fidesz-KDNP frakciójából való kilépését. Hozzátette azonban: “Meg kívánja őrizni képviselőségét a pécsi közgyűlésben és kiszolgálni a neki bizalmat adó választópolgárokat.”

Fotó: MTI

Fodor Ibolya tehát önkormányzati képviselő marad. Elevenítsük fel, hogyan robbant a köztudatba a pécsi honanya.
A Pécsi Stop szellőztette meg november közepén: Fodor az országossá vált utcai demonstrációk kapcsán az alábbi gondolatot tette közzé Facebook-oldalán:

„Ma az igaz, nemzetét féltő magyar ember tudatosan, higgadtan, felkészülve néz szembe az ellenséggel. Az utca jelenleg csak a gyarmatosítók és kiszolgálóik, a hazaárulók játszótere.”

A kommentelőknél a hazaáruló szó igencsak kiverte a biztosítékot, sokan a képviselő asszony gerincét, mások intellektusát hiányolták. Fodor Ibolya ellen még tüntettek is. Aztán a pécsi szekrényből kiesett egy csontváz: a képviselő több mint 12 millió forintot sikkasztott el férjével együttműködve egy megyei lapnál, amelynek 1999-ig volt a könyvelője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik