Belföld

Lehazaárulózta a tüntetőket egy pécsi képviselő – a kommentelők kiosztották

Fodor Ibolya (fodor ibolya, )
Fodor Ibolya (fodor ibolya, )

A fideszes Fodor Ibolya Facebookon osztotta meg gondolatait az elmúlt hetek tüntetéseivel kapcsolatban. A "hazaáruló" jelző kiverte a biztosítékot a hozzászólóknál.

Fodor Ibolya a Magyar Tudat Nemzeti Hírportál tollaival ékeskedett Facebook-oldalán. Ahogyan a Pécsi Stop írja, Fodor, a pécsi önkormányzat  Népjóléti és Sport Bizottságának tagja kedden a következő véleménnyel robbantotta a kommentbombát:

“Ma az igaz, nemzetét féltő magyar ember tudatosan, higgadtan, felkészülve néz szembe az ellenséggel. Az utca jelenleg csak a gyarmatosítók és kiszolgálóik, a hazaárulók játszótere.”

 

Több se kellett a poszt olvasóinak, a több mint 200 reagáló közül mindössze egy állt ki a kategorikus vélemény mellett. A portál megjegyzi: a pécsi városanya egy későbbi kommentje, amit valószínűleg a hétfői tüntetéssel kapcsolatban tett közzé, szintén több kérdőjelet vet fel. Fodor meglátása szerint “a szervezők időben leléptek a kasszával”.

 
Forrás: Pécsi Stop 

A hozzászólók közül többen azonnali lemondásra szólították fel Fodor Ibolyát, mások emlékeztették: az utca a kisemberek utolsó védvonala, de akadt olyan is, aki egyszerűen a képviselő helyett szégyellte magát. Egy kommentelő azt kérte a politikustól, hogy hazaárulózza le személyesen, így bíróságra mehet és volt olyan is, aki nem értette mit mond Fodor és tolmácsot kért. A portál kiemeli: a legtöbben a tudat és a gerinc hiányát rótták fel neki és többen emlékeztették a 2006-os kockakődobálásra is sarkos véleménye kapcsán.

A posztot azóta törölték.

A történetet az RTL híradója is feldolgozta:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik