Belföld

Nem segíthetünk felújítani a Fidesz-székházat

A hétvégi netadó-ellenes demonstráció után a tüntetők egy része megdobálta a kormánypárt székházát. A károk mértéke kérdéses, de én kiváncsi voltam, mit reagálnak arra, ha jelentkezem, hogy segítenék.

A tüntetés után Kocsis Máté kommunikációs igazgató jelezte, több tízmilliós a kár. Később kiderült, hogy a több tízmillió csak százezer meg egy kicsi. De a kár az kár, a betört ablak meg a leszakadt redőny az betört ablak meg leszakadt redőny. (A százezres számot később a Fidesz cáfolta egyébként.)

Ekkor küldtem el az első levelemet, Kocsis Máténak címeztem. Önkéntesen felajánlottam a segítségemet, ha már Bencsik hiába hirdetett Békemenetet, arra nemet mondott a kormány, itt a remek lehetőség, gondoltam.

És Kocsis válaszolt:

„Ezúton köszönjük önzetlen segítségének felajánlását. Levelét továbbítottuk az illetékes részére, Kubatov Gábor pártigazgató úrnak.”

Ma pedig Kubatov Gábor is válaszolt, vagyis csak a Pártigazgatói titkárság. Nem lesz Békemenet-jellegű, önkéntes székházfelújítás. A székház újjáépítési munkálatai már folynak, tudtam meg, de

„sajnos biztonsági szempontból, csak az épületben dolgozó alkalmazottak léphetnek be és végezhetnek napi tevékenységet!”

Majd a korrupció antiszelleme is belengte a levelet, nehogy elkezdjünk rosszra gondolni:

„A kár után keletkezett hibákat viszont, csak cégekkel tudjuk kijavítani, mivel a rendőrség illetve a biztosító, csak hivatalos számlák tekintetében tud eljárni.”

Megjegyzés 1: Természetesen eszem ágában sem volt építeni a székházat. Egy olyan párt székházát, amely párt rombol, többek között a honi demokráciát. Csak kíváncsi voltam, lesz-e válasz, ha igen, mi.

Megjegyzés 2: Az idézett részekben a „csak” szócskák előtt nem tudom, miért vannak vesszők, de szöveghű közlés lévén nem töröltem ki azokat.

 

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik