Belföld

Orbán nélkül lép pályára a Felcsút

Orbán Viktor is részt vesz II. János Pál pápa szentté avatásán, de magánzarándokként megy Rómába, írtuk meg nem is olyan régen. A szentté avatási ceremónia vasárnap lesz, a delegációt Áder János köztársasági elnök vezeti, II. János Pál mellett pedig XXIII. Jánost is szentté avatják. Olasz becslések szerint egymillió ember keresi fel a Vatikánt ebből az alkalomból.

Felcsút, Felcsút, kis hely, nagy játék

A fenti sor a csapat indulójából való, ami a megnyitón is felcsendült, amikor a miniszterelnök azt állította a stadionról, ami 13 lépésnyire van a házától, hogy nem közpénzből épült, meg azt, hogy az aréna akár Budapesten is lehetne.

A hétvégén pedig először lép pályára a felnőtt, az NB1-es csapat a Panchoban, ráadásul a miniszterelnök másik kedvenc csapata, a Vidi ellen. Mindez teltház előtt történik meg, ezért adta magát a kérdés: Orbán Viktor ott lesz? Megkérdeztük Havasi Bertalant, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjét. Szomorúak vagyunk.

„A miniszterelnök úr szombaton már Rómában lesz.”

Tehát nem lesz ott a Pancho VIP-erkélyén, nem készíthetek vele újra szelfit, de azért én így is elmegyek, bár nem az én kedvenc csapataimról van szó.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik