Belföld
tóparti diáknapok (tóparti diáknapok)

Elhozták a legnagyobb díjakat

Fehérvár24
Fehérvár24

2014. 04. 10. 17:00

A múlt hétvégén rendezték meg Dunaújvárosban a Fejér Megyei Diáknapokat, amelyen több székesfehérvári intézmény is képviseltette magát, legeredményesebb a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola lett.

Az iskola igazgatója, Dr. Vizi László Tamásné köszöntötte a jelenlévőket és elismerően nyilatkozott a Fejér Megyei Diáknapokon résztvevő tanulók kiemelkedő teljesítményéről, valamint felkészítő tanáraik munkájáról, az április 10-ei ünnepélyes eredményhirdetésen. A dunaújvárosi produkciókból a diákok bemutatót tartottak, amelynek keretében táncos, zenés produkciókat adtak elő.

Már 15. alkalommal nyertünk meg minden nagy díjat, amit el lehet hozni. Szívből gratulálok mindenkinek, aki ehhez hozzájárult. Tudjuk, hogy ez a folyamatosság kötelez minket és jövőre is ott leszünk, reméljük ugyanilyen sikerrel – mondta el az iskola igazgatója.

Az intézmény a Dunaújvárosban megrendezett Fejér Megyei Diáknapokon elnyerte Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának Különdíját, illetve a Fejér Megyei Diáknapok Fesztiváldíját, az iskola diákjai pedig több kategóriában is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak:

Mészáros-Kóródy Andrea volt a felkészítő tanára a „Szólóének, társasének, kórus” kategóriában induló tanulóknak, ahol 3 bronzérem született.

tóparti diáknapok (tóparti diáknapok)

Brunner Éva „Vers- és prózamondás” kategóriában segítette a diákok felkészülését, ahol 4 elismerő oklevéllel, 1 bronz-, valamint 1 ezüstéremmel lettek gazdagabbak a diákok.

„Könnyűzene” kategóriában Fekete Zoltán működött közre a tanulók felkészítésében, aminek eredménye 4 arany-, és 2 bronzérem lett.

A „Diákszínpad” munkáját Csertő Erika irányította, itt 1 elismerő oklevéllel és 1 bronzéremmel gyarapodtak a szereplők.

A „Népdal – népzene – néptánc” kategória ápolása Rónyai Zoltán feladata volt, innen 1 elismerő oklevelet, 1 ezüstérmet és 3 aranyérmet hoztak haza a tanulók.

A „Komolyzene-szólóhangszer, kamarazene” kategóriában Radnai Béla gondozása alatt 3 elismerő oklevél, 2 bronzérem, és 2 ezüstérem született.

A „Képző- nép- és iparművészet” kategória munkáját Végvári Beatrix fogta össze, a tanulók 1 bronzérmet, 1 ezüstérmet és 8 aranyérmet gyűjtöttek.

tóparti diáknapok (tóparti diáknapok)

Monostori Tibor „Honismeret” kategóriában lelkesítette a diákokat, felkészülésük eredménye 1 elismerő oklevél, 2 bronzérem, 5 ezüstérem és 2 aranyérem lett.

Az „Irodalomi” kategóriát segítette Dohiné Gyetvai Mária, itt 1 elismerő oklevelet, 1, bronzérmet, 3 ezüstérmet és 5 aranyérmet, valamint a Kategória-díjat zsebelték be a tópartisok.

A „Fotó, film, új vizuális kísérleti műfajok” kategóriában indultak Szentes Kata felkészítése mellett 2 emléklapot, 3 bronzérmet és 1 ezüstérmet tudhatnak magukénak.

A „Sótájm” kategória Pénzesné Romsics Orsolya vezetésével 5 elismerő oklevelet, 2 bronzérmet és 1 aranyérmet eredményezett a diákoknak.

tóparti diáknapok (tóparti diáknapok)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Saudi soldiers stand guard as a Saudi air force cargo plane, carrying aid, lands at an airfield in Yemen's central province of Marib, on February 8, 2018. (Photo by ABDULLAH AL-QADRY / AFP)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.