Belföld

Focis példával üzent Deutsch az ellenzéknek

A Fideszes politikus a tragikus holland-magyarhoz hasonlítja az ellenzék próbálkozását, történelmi vereséget vizionál az MSZP-s listavezetőnek.

A baloldali ellenzék a Mesterházy, Bajnai, Gyurcsány, Fodor négyessel vág neki a választásoknak, ők vannak a közös lista első négy helyén. Később pedig Mesterházy Attila,

A szövetségkötés bejelentése után a Századvég kihozta a legfrissebb felmérését is, amiből kiderült, januárban a teljes népesség körében az MSZP 13 százalékon, az Együtt-PM 4 százalékon, a DK pedig 3 százalékon áll, azaz összesen a teljes népesség 20 százaléka szavazna a baloldali pártokra. Ha a megkérdezettek a közös listát is választhatják, ez az érték 21 százalék.

Üzen a narancssárga csapat

Talán ezért is mondta azt Mesterházy Attila legutóbb az Inforádió műsorában, hogy az ellenzéki összefogás és a kormánypártok támogatottsága között nagyjából 350 000 – 400 000 szavazónyi különbség van csak. Ő bizakodó.

Ezt a kijelentést nem hagyhatta szó nélkül a szabad szájú Deutsch.

„Hát Attila, tudod, hogy van ez.

A magyar válogatottnak is csak 8 gól hiányzott a győzelemhez a hollandok ellen, ami egy remek hajrával akár össze is jöhetett volna. De ahogy ez ilyenkor már csak lenni szokott, nem sikerült. És egy történelmi vereség lett a vége.

Üdvözlettel a narancssárga csapatból.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik