Belföld

Rosszul kezdődik az új év a komondoros Baloghnak

balogh-jozsef(960x640)(4).jpg (balogh józsef)
balogh-jozsef(960x640)(4).jpg (balogh józsef)

A nyomozás határideje elvileg december 27-én lejár, a vizsgálatot várhatóan csak jövő év első negyedévében tudja lezárni a Központi Nyomozó Főügyészség – írja a Népszabadság.

Az élettársa bántalmazásával gyanúsított egykor fideszes, jelenleg független országgyűlési képviselő története jól ismert. Ő az, aki összeverte élettársát, aztán azt hazudta, hogy a nő a család vak komondorán esett át. Aztán bevallotta, hogy ő verte meg a nőt, majd visszavonta. A politikust hiába szólították fel többen lemondásra, miután az ügyészség vádat emelt ellene. Sőt, legutóbb meg is szavazta, hogy kapjanak büntetést azok az ellenzéki nők, akik monoklival tiltakoztak jelenléte ellen az Országgyűlésben.

Miló Viki tizenegyszeres All Style karate-, kétszeres kungfuvilágbajnok, négyszeres amatőr magyar bokszbajnok a Hír24 közbenjárására novemberben vállalta, hogy kihívja egy meccsre Balogh képviselőt. A politikus azonban nem fogadta el a kihívást, helyette azt üzente: szeretettel várja fülöpházi tanyáján a boxolónőt.

Még gondot okozhat

Ha Balogh függetlenként indulna a képviselői választáson, azzal vélhetően a jobboldal esélyeit rontaná. A szavazatok ez esetben ugyanis háromfelé oszlanának közte, a Jobbik, továbbá a Fidesz hivatalos jelöltje között, ami növelné a baloldali közös jelölt, Király József Bács-Kiskun megyei MSZP-elnök esélyei – írtuk meg korábban.

Olvasói sztorik