Belföld

Horvátországból érkezik az új gyorsétterem-hálózat hozzánk

Megtalálta magyarországi master franchise partnerét a Horvátországból indult Surf’n’Fries gyorsétterem hálózat. Az Adriai tengernél üdülve már sokan találkozhattak a népszerű éttermek kínálatával azonban 2014 első negyedévében már Magyarországon, közte Szegeden is megtapasztalhatják a vásárlók hogy mitől ilyen különleges a Surf’n’Fries-koncepció.

Világszerte hódít egy új irányzat, a „Street food”, ezt a vonalat követi a Surf’n’Fries is a kezdetek óta, köszönhetően a levédett csomagolási módjának. A szabad, kompromisszumok nélküli ételválasztás koncepcióját népszerűsítő márkát Horvátországban alapították és a nagy sikerre való tekintettel gyors terjeszkedésnek indult a cég, kevesebb mint négy év alatt elérték, hogy öt országban vannak jelen, és Magyarországgal egy időben további négy országban tervezi üzlethálózatának nyitását 2014-ben, köztük Amerikában is.

Megjelenésében is sajátosat alkottak a Surf’n’Fries megálmodói. A már említett, speciális csomagolás kialakítása miatt bárki kényelmesen el tudja fogyasztani a Surf’n’Fries kínálatának összes termékét az utcán sétálva vagy akár autóban ülve. Mindemellett az üzletekben lehetőség van arra is, hogy helyben fogyasszák el az ételeket, melyhez egyedileg tervezett asztalok adják meg a kényelmet.

Jelenleg is folynak a tárgyalások a franchise üzletek nyitásával kapcsolatban. Úgy tudjuk, az elsők között nyit a szegedi üzlet is néhány hónapon belül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik