Belföld

Csütörtökön nyit a Mozaik Mozi

Hétköznaponként három, hétvégenként négy vetítéssel, 3D-s és premierfilmekkel és a korábbi években megszokott jegyárakkal várja a mozibarátokat holnaptól a megújult vásárhelyi filmszínház.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk augusztus elsején a Cinema Szeged Kft. átvette a várostól a Lánc utcai Mozaik Mozi üzemeltetését. A 10 éves bérleti jogért, és az alacsony – havi 15 ezer forintos – bérleti díjért cserébe a cég vállalta, a mozi teljes korszerűsítését.

Holnaptól belülről is megtekinthető (Fotó: Vásárhely24/Frankó Máté)

A munkálatokkal elkészültek. Új, digitális, illetve háromdimenziós filmek vetítésére is alkalmas mozigépet szereltek fel, felújították a vásznat és a hangtechnikát, a székeket pedig a multiplex mozikból ismert fotelokra cserélték.

A Mozaik november 14-én, csütörtökön nyitja meg kapuit a közönség előtt. A nyitóhéten kedvezményes 790 forintos, azt követően pedig – az igénybe vehető kedvezményektől függően – 990 és 1190 forintos jegyárakkal várják a közönséget. A tervek szerint hétköznaponként három, hétvégenként négy filmet vetítenek majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik