Belföld

Deutsch: Mesterházy KDNP-s is lehetne

Deutsch Tamás (deutsch tamás)
Deutsch Tamás (deutsch tamás)

A fideszes EP-képviselő és ügyeletes Twitter és Facebook megmondóember szerint csak a véletlenen múlt, hogy az MSZP elnöke, nem közéjük tartozik.

Deutsch persze szerencsének tartja ezt. Vagyis, hogy valamikor a 90-es évek közepe táján “üzenetrögzítős” párt volt a Fidesz és ritkán voltak nyitva a helyi irodáik, “ezért Veszprémben nem tudta hosszú hónapokon át beadni a tagfelvételi kérelmét a Fideszbe Mesterházy Attila” – írja Facebook oldalán.

“Ha az igyekvő, egyesek szerint szorgalmasnak is mondható, ám szerény tehetségű, de rugalmas értekrendszerű fiatalember telefonüzenetét akkor időben meghallgatják a tagtársaim, elnök úr ma akár KDNP-s önkormànyzati frakcióvezető is lehetne valahol Magyarországon” – folytatja az EP-képviselő, majd hirtelen észbe kap, hogy nem túl hízelgő ilyeneket feltételezni a pártszövetségesről, ezért gyorsan elnézést is kér a KDNP-től.

“Milyen előnyei is vannak néha a rossz szervezettségnek!” – vonja le a végső konklúziót Deutsch Tamás. Vajon az anekdotával – amelyet Mesterházy határozottan cáfolt korábban – a szombati MSZP-kongresszusra akart reflektálni? Önök mit gondolnak?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik