Belföld

Melegebb lesz, mint június elején

időjárás (időjárás, ősz)
időjárás (időjárás, ősz)

Egész héten 20 fok feletti maximumokra számíthatunk.

Hétfőn a változóan felhős idő mellett mindenhol számíthatunk több-kevesebb napsütésre, de a déli, délnyugati tájakon helyenként kisebb eső, egy-egy zápor előfordulhat. Délnyugaton megélénkül a szél. Északon, északnyugaton pára, köd képződhet reggelre. A legalacsonyabb hőmérséklet 7-13 fok között alakul, délután 17-23 fok várható.

Kedden több felhőre, helyenként kisebb esőre, záporokra számíthatunk. Délután 18-24 fok várható, de északon, északkeleten ennél pár fokkal hidegebb lehet. Reggelre többfelé pára, köd képződhet, de enyhe lesz a hajnal.

Szerdára csökken a felhőzet, a déli és középső tájakon szinte zavartalan napsütésre számíthatunk. Helyenként még párás lehet a levegő. Délen, délnyugaton akár 25-26 fok is lehet. Megélénkül, a Dunántúlon megerősödik a déli-délnyugati szél.

Csütörtökön a Dunántúlon és északon megnövekszik a felhőzet, de csak kisebb eső, egy-egy zápor fordulhat elő ezeken a területeken. Egy-két fokkal visszaesik a hőmérséklet. Pénteken ismét naposabb, száraz idő várható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik