Belföld

Izmos nők és férfiak a színpadon

Több tucat testépítő versengett a hétvégén Hódmezővásárhelyen. 150 fotón elevenítjük fel az eseményt.

Országosan is kiemelkedő nevezési létszámmal rendezték meg vasárnap a WBPF regionális tehetségkutató és testépítő bajnokságot a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központban (BFMK).

A testépítés, mint sportág a XVIII. század végén jött létre. Önmagában edzésekkel nem érhető el eredmény, fontos a helyes táplálkozás és a rendszeres pihenés is.

A Kriko 2.0, a tavalyi után a második ilyen verseny Vásárhelyen, de csaknem az egész Dél-Alföldön egyedülálló. Habár nagyon népszerű szabadidős tevékenység a testépítés, ilyen versenyeket eddig nem igazán szerveztek.

Kristo Endre főszervező tavaly döntött úgy, az ország ezen része is megérdemli, hogy felvonuljon a hazai mezőny színe-java. Az idén még nagyobb érdeklődés kísérte a versenyt.

Nemcsak az országból, nemzetközi porondról is érkeztek versenyzők ( összesen 70-en) , illetve az amatőrök mellett, vásárhelyiekért is izgulhatott a közönség.

Gyönyörű lányok 150 fotón

A neves bíró testület mellett a szakma sztárjai is Vásárhelyre látogattak és elismeréssel beszéltek a versenyről, mely létszámában országosan is a legnagyobbá nőtte ki magát.

A klasszikus testépítési szempontok mellett modell kategóriában a szépséget, a mozgást, és az összhatást is pontozták például a hölgyeknél.

Ha a további sok csinos lány, vagy izmos fiú fotóját nézegetné, akkor kattintson a Vásárhely24 facebook profiljára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik