Élet-Stílus

Brutálisan kigyúrta magát a háromgyermekes anyuka

Nem akart többé kövér és lestrapált háziasszony maradni.

Fordulópont volt a 40. születésnap Rachel Turner életében. A háromgyermekes brit anyuka ugyanis eldöntötte, változtat eddigi mozgásszegény életmódján és egészségtelen étrendjén. „Otthagytam az ügyvédi irodát, ahol dolgoztam, hogy főállású anya lehessek, ám hiányoztak a mozgalmas munkanapok. Odahaza pedig elvesztettem a kontrolt az étkezések felett. Hol csokit majszoltam főzés közben, hol kekszet rágcsáltam a közös tévénézések alatt, és rengeteg capuccinót ittam” – emlékezik vissza az akkor még 46-os ruhamérettel rendelkező, angliai Thorpe Bay-ben élő nő.

Először csak a fitneszre feküdt rá: elkezdett zumbára és body pump (súlyzórudas edzés) órákra járni, valamint egészséges ételeket enni. Szakított a cukorral, a gyorskajákkal, a capuccinót pedig eszpresszóra cserélte. Amikor javult a kondija, eljárt futni. A férje azt tanácsolta neki, hogy induljon maratonon, ám Rachel azt túl szokványosnak találta, valami különlegesebbre vágyott. Amikor 2011 októberében egy reggeli tévéshow-ban meglátta Jodie Marsh brit testépítőt – aki Glamour-modellből gyúrta izompacsirtává magát – belehasított a felismerés: ő is testépítő szeretne lenni!

Forrás: Daily Mail

Egy személyi edző irányításával elkezdett gyúrni, és annyira átalakította a testét, hogy már versenyeken is részt vesz. A nagy álma pedig az, hogy Angliát képviselhesse a nemzetközi megmérettetéseken, és elnyerje a Miss Universe címet.

A testépítés azonban nemcsak a brit anyuka alakjának, hanem az önbizalmának és a házaséletének is jót tett. Míg korábban folyamatosan takargatta a zsírpárnáit, addig ma már kétrészes bikiniket hord. „Imádom megmutatni az alakomat. Azt szeretem, ha minél kisebb a bikini” – árulta el Rachel, akinek a párkapcsolata is új irányt vett, hiszen hosszú éveken át nem engedte férjének, hogy meztelenül lássa.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik