Belföld

FITTAnap a FEZEN Klubban

aerobic (aerobic, )
aerobic (aerobic, )

Mindenki kipróbálhatja a hagyományos és legújabb fitnesz trendeket

Egy nap, amikor bárki kipróbálhatja az új fitnesz trendeket, a régi klasszikusokat, (a teljesség igénye nélkül: Piloxing®, Capoeira aerobik, Hot Iron®, SprinRacing®, Bokwa®, intervall óra) táncolhat (salsa), nevethet (Kovács András Péter) és bulizhat (élőzenés, zenekaros Zumba(R) Party) megtapasztalhatja, milyen az, ha egy helyre összesereglik több száz ember, és egy dolog vezérli őket, a sport szeretete, önmaguk szeretete.

Mert becsülik és tisztelik magukat annyira, hogy foglalkozzanak a testükkel, karbantartsák és megköszönjék neki a fáradtságos, mindennapi munkát.

“A rendezvényen a mozgás szerelmeseinek jókedvű csapatépítése mellett célként tűztük ki, hogy azokat is megmozgassuk, akik még csak kacérkodnak a gondolattal, hogy kövessenek bennünket, sportolókat, a tudatosan egészségesebb életforma felé.” – írják közleményükben a szervezők.

Ha valaki a lassabb mozgást próbálná ki (Yoga, Pilates), vagy csak gyalogolni szeretne (WALKenergie), vagy akár tartalmas családi programon szeretne részt venni, itt a helye!

A prevenció egy megtérülő befektetés

A FITTALLIANCE csapata összegyűjtötte egy csokorba a legnépszerűbb csoportos sportokat, és Székesfehérvár legjobb fitnesz prezenterei segítségével átnyújtja a választás lehetőségét. A trénerek korosztálytól függetlenül várnak bárkit, itt mindenki kiválaszthatja magának a legmegfelelőbb, legszimpatikusabb mozgásformát! Kényelmes, sportos ruházat javasolt, egy kényelmes sportcipővel!

Northfoto

Csak a kezdet nehéz, ha valaki megtapasztalja a csoportos órák hangulatát, ami milliók életminőségét javítja nap mint nap, szabadulni lehetetlen lesz!

A sport és az egészség szorosan összefüggő fogalmak. Délután számtalan szakértő, specialista, egészségház várja az érdeklődőket, hogy kérdéseikre válaszoljanak.

Program

A FITTAnap-on Székesfehérvár kiváló edzői adnak tanácsokat személyre szabottan, a legjobb mozgásformák kiválasztásával kapcsolatban. Král Éva szervező elmondta: délelőtt elsősorban a kismamáknak, a kisgyermekes anyukáknak, családoknak és az idősebbeknek kínálnak programokat. 14.00 órakor a Dumaszínház tagja, Kovács András Péter fellépése után a felnőtteknek mutatják be a hagyományos sportágakat és a legújabb mozgásformákat. A foglalkozásokba bárki tetszése szerint bekapcsolódhat, a programokat pedig élőzenés zumba partival zárják.

A részletes program itt található.

A sport mindenkié!

„A FITTAnap alapgondolata más, mint a hagyományos sportnapoké, hiszen mi kifejezetten a szabadidősportokra, azok számos formájára helyezzük a hangsúlyt. Szeretnénk minél több olyan vendéget fogadni, akik még semmit sem sportolnak, és akiket roppant nehéz rábeszélni az egyébként igen hasznos sporttevékenységek kipróbálására.” – nyilatkozta Raboczki Péter szervező.

Szavai szerint téves elképzelés, hogy az edzőtermekben és a szabadidősport-rendezvényeken csakis átlagon felüli, tökéletes testalkatú sportolókkal találkozhatunk. A FITTAnap kezdeményezést meghonosító FITTALIANCE szervezetnek csak Székesfehérváron legalább 500 tagja van, akik rendszeresen, legalább egy órát sportolnak hetente. Raboczki Péter reméli, hogy segítségükkel egyre több, ma még nem sportoló embert elindíthatnak az egészséges életmód irányába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik