Belföld

Durván kiosztotta az ellenzéket Dániel Péter

Dr. Dániel Péter, a baloldal Deutsch Tamása sok-sok Fidesz-gyalázó poszt után most az ellenzéknek is nekiment. Vigyázat, szókimondó szövegek!

Dr. Dániel Pétert leginkább onnan ismerhetjük, hogy 2012-ben vörös festékkel öntötte le Horthy Miklós szobrát, mondván, demokratikus jogállamban nem kaphat szobrot egy tömeggyilkos háborús bűnös. Ezt megelőzően az ügyvéd Wittner Máriát sértegette, róla azt mondta, hogy “primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prosti”. Ezen felül Dániel ketchuppal kente össze három önkormányzatnál a kihelyezett alkotmányt, és kaszinótojással a VPOP épületében kihelyezett Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát.

Az ügyvéd jelenleg Izraelben él, és legutóbb épp azon nevetgélt, hogy elfogyatóparancsot adtak ki ellene a wittneres sértések miatt.

Dániel Péternek ma nemcsak a Fideszhez, az ellenzékhez is volt egy-két kritikus bejegyzése, az egyikben konkrétan az anyjába küldi őket egytől egyig. A bejegyzésben a trágár szavakat mi pontoztuk ki.

Bethlen Istvánhoz hasonlította magát Orbán Viktor. Ahhoz a Bethlenhez, aki a Horthy-rendszer és a revizionizmus lelkes támogatója volt. Ahhoz a Bethlenhez, aki lelkesen működött közre a gyalázatos, antiszemita numerus clausus törvény technikai részleteinek kidolgozásában és a választójog korlátozásában, végül pedig a szavazás nyílttá tételében. Orbán Viktor legalább egy őszinte ember, a felcsúti k….a anyját neki. De a jó k….a anyját az egész gyáva, sunyi, gerinctelen magyar “ellenzéknek” is, amelyik csendben lapít a Horthy-szobrok és a Bethlen-szobor baljós árnyékában. Ahogyan elődeik is csendben lapítottak Horthy és Bethlen alatt, a Bethlen–Peyer-paktum jegyében..

Ajánlott videó

Olvasói sztorik