Belföld

Folytatódik a Deutsch-Szabó “szerelmi dráma”

deutsch-tamas(210x140)(1).jpg (deutsch tamás)
deutsch-tamas(210x140)(1).jpg (deutsch tamás)

Deutsch Tamás megint meghúzta virtuálisan Szabó Tímea haját, nem hagyja futni a lányt. Utolsó üzenete válasz nélkül maradt, de az EP-képviselőt nem olyan fából faragták, hogy csak úgy feladja.

Újabb fejezetéhez érkezett a Deutsch Tamás-Szabó Tímea szerelmi dráma. Kettejükről már rég nem hallottunk, és őszintén szólva már biztosak is voltunk abban, hogy vége, nincs tovább. Deutsch azonban most újra jelzett, ismét megszólította a Facebookon a képviselőnőt.

“Valamelyik pillanatnyi párttársa szólhatna már végre ennek a Született Jóindulatú Szabó Tímeának, hogy a Petö Intézet NEM Petö Ivánról van elnevezve. Szerintem.”

Akik tehát azt hitték, hogy Deutsch annyiban hagyja, hogy Szabó csak úgy lelépett, tévedett. Már csak az a kérdés, mit reagál az eddig eléggé elutasítónak tűnő leány.

Válasz nélkül hagyott üzenet

Deutsch korábbi próbálkozásai mind zsákutcát jelentettek. Évődésük augusztusban kezdődött, ekkor kékharisnyázta le Szabót a Fidesz EP-képviselője, aki akkor még reagált. A PM-s politikus közölte: „Szomorú, hogy Tamás, miközben csekély eredményeket tud felmutatni EP képviselői munkájában, ilyen hímsovinizmusban tobzódik.”

Deutsch persze nem hagyta ennyiben, és ismét válaszolt, mondván, ő csak a véleményét mondta el. Deutsch üzenete ezúttal sem maradt válasz nélkül, ám az kevésbé lehetett kedves a szívének, Szabó ugyanis azzal zárta le a dolgot, hogy nincs ideje „színvonalában a padlót súroló, agyatlan beszélgetésekre”. Bár ez elég kemény elutasítás, de úgy tűnik, ez mégsem vette el Deutsch kedvét, hiszen most újra megpróbálja felvenni a beszélgetés fonalát. Kíváncsian várjuk a folytatást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik