Belföld

Szabó a padlót súroló, agyatlan vitákról írt Deutschnak

A PM társelnöke viccesnek tartja, hogy Deutsch Tamás a PM-es fiúkat vádolja meg azzal, hogy Hoffman Rózsát vagy Németh Lászlónét „minősíthetetlen hangnemben valóban nőiségükben sertegették”.

Szabó Tímeának úgy tűnik: Deutsch Tamás, aki továbbra is „Timikézi”, nem értette meg mondanivalóját, amit sajnál. Szerinte „nincs azon tovább mit magyarázni, hogy egy női képviselőt ismeretlenül a keresztnevén becézgetni” (személyesen nem ismeri Deutsch Tamást, nem haverok) vagy a szólásszabadság melletti kiállása miatt „kékharisnyázni” arrogáns dolog.

Forrás: Facebook

Az viszont vicces – teszi hozzá, hogy „Deutsch pont a PM-es fiúkat vádolja meg azzal (persze konkrétumok nélkül), hogy Hoffman Rózsát vagy Németh Lászlónét „minősíthetetlen hangnemben valóban nőiségükben sertegették”. Ember legyen a talpán, aki Jávor Benedekről vagy Karácsony Gergőről el tud képzelni egy ilyet”, ezért bejegyzéséhez mellékel egy fotót, amit a PM férfi képviselői és tagjai készítettek néhány hónapja.  

Szabó végezetül hozzáteszi, hogy ő is, mint minden Együtt-PM-es politikus az Orbán-Simicska rezsim leváltásán dolgozik, és Deutsch Tamással ellentétben nincs nagyon idője „színvonalában a padlót súroló, agyatlan beszélgetésekre”.

Az EP-képviselő előzőleg tett egy oldalvágást felénk is, amiért az FN24 nem vette észre időben reagálását. Nekünk azt üzente, hogy ha üldözési mániája lenne, mint egyes PM-es kolléganőinek, akkor azt gondolná, nem lehet véletlen, hogy válasza elkerülte a figyelmünket. De nem PM-es, és nincs üldözési mániája, ezért azt gondolja, csak nem vettük észre a válaszát. Tényleg nem! Időközben ugyanis felülírta a Deutsch-Szabó pengeváltás folyamatos lekövetését az az információ, amely szerint akár Deutsch Tamás is lehet a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság új elnöke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik