Belföld

Nem kap autót Orbán Ráhel

Felcsút polgármestere cáfolta a Népszabadság értesülését, miszerint autóval lepné meg a miniszterelnök lányát.

A Népszabadság pénteken azt írta, hogy Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere egymilliárd forintos megbízást adott saját magának. Épp ekkora összegre kapott szerződést ugyanis a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány kuratóriumi elnökének, Felcsút polgármesterének cége, a Mészáros és Mészáros Kft. az alapítványtól a helyi stadionépítésre. Korábbi információjára hivatkozva a lap megemlítette, hogy Mészáros és felesége 800 milliós osztalékot vett ki legutóbb a kettejük tulajdonában álló kft.-ből, ami havi bontásban 66 milliós jövedelmet jelent 60 ezer forintos átlagjövedelmű alkalmazottak mellett.

Mészáros Lőrinctől amúgy egy autót kap Orbán Viktor lánya, Ráhel, aki szombaton megy feleségül Tiborcz Istvánhoz – áll a Népszabadságban.

A polgármester közleményben cáfolta a megjelent állításokat. „Valótlan állítások jelentek meg a sajtóban arról, hogy autót kap tőlem Orbán Viktor lánya, Ráhel. Nem adtam és nem adok autót Orbán Ráhelnek” – írta. Cáfolja azt az állítást is, hogy Mészáros és Mészáros Kft. alkalmazottainak átlagjövedelme 60 ezer forint. Az összeg ugyanis a polgármester szerint 124 185 forint.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik