Belföld

Kitiltott beteg kisfiú: alkalmatlan a játékra?

oxygen wellness (oxygen wellness)
oxygen wellness (oxygen wellness)

Alkalmatlan a játékra a bepanaszolt budapesti wellnessközpont szerint az a kisfiú, akit gyakorlatilag kitiltottak a játszóházukból.

A központ ellen nem per, hanem eljárás folyik, amely azzal védekezik, hogy a gyerek hétéves, fél oldala béna, enyhén szellemi sérült, félig süket. Tehát sok mindenre nem képes, és a központ most azt próbálja bebizonyítani, hogy a játékra sem.

Mint arról korábban beszámoltunk, kitiltottak egy hétéves kisfiút a Naphegy téri Oxygen nevű wellnessközpontból még májusban. A kisfiú kitiltását úgy sikerült elérni, hogy a központ házirendjét kibővítették egy sorral: “Speciális igényű és speciális ellátást, illetve felügyeletet igénylő gyermeket befogadni nem áll módunkban.”

A fiú apja informális úton úgy értesült, hogy valójában nem a pedagógusok panaszkodtak, hanem valamelyik szülőnek volt problémája azzal, hogy a gyereke Leventével volt együtt a játszóházban. Ezt lapunknak akkor az intézmény sajtósa, Makarész Rita tagadta. Közleményükben ehelyett azzal magyarázták a példátlan kitiltást, hogy az óvónő a kisfiú miatt nem tudott figyelni a többi gyerekre.

Tartsanak velünk minden este 7-től a STORY4-en!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik