Belföld

Orbán szerzi az italt és a húst lánya lagzijára

ráhel (ráhel)
ráhel (ráhel)

Több borvidékről válogatta a borokat, a pálinkát pedig egy etyeki pincészet adja.

Hagyományos lagzira készül Orbán Viktor legnagyobb lánya, Ráhel és vőlegénye, Tiborcz István – tudta meg  a Blikk. A pár hamisítatlan vidéki lagzit szeretne, minden fényűzés nélkül.

A fiatalok a teendők legnagyobb részét maguk végzik vagy a környezetük segítségét kérik. Ráhelt barátnője sminkeli majd, az esküvői képeket a család egyik régi ismerőse készíti, míg a videót egy volt iskolatárs forgatja – értesült a lap a miniszterelnök környezetéből. Ráhel három koszorúslánya három húga lesz.

A kormányfőnek több fontos teendője is lesz. Egyrészt ő viszi el lányát a templomba, majd vezeti az oltárig. Emellett a húsról és az italokról is ő fog gondoskodni. Már ki is választotta a megfelelő pálinkát Etyekről, illetve a borokat több borvidékről szedte össze.

A Blikk megszerezte a lakoma menüjét is, eszerint olyan hagyományos ételekre számíthat majd a Tiborcz család tükröspusztai tanyáján mulató násznép, mint a birkapörkölt, a tyúkhúsleves, de lesz sült csirke és kacsa, valamint kemencében sült malac is. A desszertek is magyar különlegességek lesznek: dobostorta, Rákóczi túrós és Rigó Jancsi.

További részletek itt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik