Belföld

Programok a testi-lelki egészségért

Egészségügyi felmérésekkel, könyvvásárral, ingyenes lelki tanácsadással, kézműves foglalkozásokkal, gyerekprogramokkal várták tegnap délután a Kossuth térre kilátogatókat a vásárhelyi adventista gyülekezet által szervezett harmadik Egészségnapok nyitó eseményén.

Egészségügyi állapotfelméréssel, lelki tanácsadással, szűrővizsgálatokkal várták az egészségükért tenni akarókat augusztus 11-én, vasárnap a Kossuth téren felállított bódéknál.

Az immáron harmadik éve megrendezésre kerülő Egészségnapok nyitányán a könnyed kikapcsolódásra vágyók is megtalálhatták a nekik megfelelő programot, a szervező Hódmezővásárhelyi Hetednapi Adventista Gyülekezet ugyanis pingpong asztallal, könyvvásárral, kézműves foglalkozásokkal, sakktáblákkal is készült a rendezvényre.

– Immár harmadik alkalommal rendezzük meg ezt a programot a Kossuth téren. Az adventisták hiszik, hogy ép testben ép lélek, ezért is próbálunk a mostanihoz hasonló programokkal segíteni az egészséges életmód kialakításában. A gyülekezetünk célja az emberek megsegítése, az, hogy örömet adjunk, egyúttal irányt mutassunk – mondta el portálunknak Kovácsné Bokor Sarolta, a vásárhelyi adventista gyülekezet lelkésze.

A gyülekezet tagjai ma és holnap is várják az érdeklődőket, délután négy és este nyolc óra között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik