Belföld

364 millió 1 kilométerre

Közel 1 kilométer felújított bekötő utat adtak át kedden a forgalomnak Domaszéknél. A munkálatok újabb szakaszon folytatódnak.

Az Új Széchenyi Terv keretében Csongrád megyében is folytatódnak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. által üzemeltetett mellékutak felújításai. Csongrád megyében július 16-án a munkaterület átadásával megkezdődött a domaszéki bekötőút mintegy 1 kilométeres szakaszának korszerűsítése 364 millió forintos forrásból tudta meg a Szeged24 a Magyar Közút Nonprofit Zrt.Kommunikációs főosztályán.

Az Új Széchenyi Terv keretében Csongrád megyében eddig 22,1 kilométernyi erősen leromlott állapotú mellékút felújításakészült el.Megyénkban a program keretében újabb projekt indult el a mai napon. A domaszéki bekötőút 969 méteres szakasza válik európai színvonalúvá.

A közbeszerzési eljárás során kiválasztott kivitelező, a DME Konzorcium gondoskodik a szükséges helyeken pályaszerkezet cseréről, megerősíti a burkolatot minimum 4 centiméter vastag aszfaltréteg megépítésével, stabilizálja a padkát, a hozzá kapcsolódó munkálatokkal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik