Belföld

Rogán megválik hírhedt hátizsákjától

Rogán Antal (Rogán Antal)
Rogán Antal (Rogán Antal)

Megelégelte az őt ért támadásokat, gúnyos karikatúrákat a Fidesz frakcióvezetője, s úgy döntött: megválik sokat támadott, méregdrága táskájától – tudta meg a Blikk.

A minap mi is közzétettük azt a Facebookon keringő fotót, amin a politikus látható a parlamentben több százezret érő Louis Vuitton hátizsákjával. A kép – és legfőképp a tatyó – kapcsán számtalan támadás érte az V. kerület polgármesterét, ezért feleségével úgy döntöttek, elárverezik a luxuskiegészítőt.

„Még 2009-ben az interneten vettem a táskát. Az árára nem emlékszem, a feleségem, Cecília 80 ezer forintért hirdette most meg” – mondta el a lapnak a frakcióvezető, aki a táska árából befolyt összeget egy gyermekét egyedül nevelő V. kerületi édesanyának ajánlja fel.

Rogán hirdetését csütörtök délelőttig több mint 600-an tekintették meg, hozzászólás is érkezett, három. Nemvagyokjedi felhasználó például arról érdeklődik, nem lehetne-e, hogy a polgármestert is feltegyék az aukciós oldalra, míg ogrish szerint a táskáról „ordít,hogy török piacos hamisítvány”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik