Belföld

Szülinapon villantott péniszt a nemzeti motoros

A Nemzeti Érzelmű Motorosok elnöke elismerte, hogy ő van a meztelen képeken. Szerinte aljas, sunyi támadás érte.

Meztelen, rúdtáncos, magához nyúl és nemzeti motoros? Az Anonymous hackercsoport magyar szárnya egy vetkőző szakállas férfinek a fotóit tette fel az internetre. A hackerek azt állítják, hogy a fotókon Jeszenszky Sándor, a Nemzeti Érzelmű Motorosok elnöke látható.

Az Anonymous ezt írja:

„Jeszenszky Sándor (ex-Jobbik: Jobbik XI. kerületi alapszervezetének elnöke, a Nemzeti Érzelmű Motorosok Egyesülete elnöke, az “Adj Gázt!” elnevezésű, betiltott náci rendezvény főszervezője, az első magyar swinger-klub szervezője) Enjoy the Pix & FUCK THE NAZI BASTARD!

Anonymous vagyunk. Légiót alkotunk.

Nem felejtünk, nem bocsátunk. Számíts Ránk!”


Forrás: Anonymus

Az [origo] megkérdezte Jeszenszkyt, hogy vajon tényleg ő van-e a képeken. A politikus későbbre ígért választ. Hasonlóképp járt a 444.hu is, őket antennaszerelés ürügyén koptatta le a motoros. A cink.hu-nak annyit sikerült kiderítenie, hogy az ominózus képek ugyanabban a Club Hedonismban készültek, ahol szilveszterkor Szecsődi Kari is fellépett.

A nap újságírói pimaszkodása díját az ATV nyerte. Ezzel: “Az atv.hu megkeresésére Jeszenszky Sándor azt mondta: mielőtt válaszolna kérdéseinkre, meg kell néznie a közzétett képeket. Arra a felvetésre, hogy nyilván emlékszik rá, ha szokott rúdtáncolni, a Jobbik nemrégiben lemondott kerületi elnöke ismét türelmet kért, és azt ígérte e-mailben válaszol. Aztán – még mielőtt megadhattuk volna a címet – letette a telefont.”

Update! Jeszenszky közleményt adott ki, melyben elismerte, hogy valóban ő van a pucér fotókon. Mint írta, 2006-ban, egy zártkörű szülinapi bulin így akart meglepetést szerezni “a baráti kör ünnepelt hölgytagja számára”. Szerinte aljas, sunyi támadás érte.

“Szomorú, hogy a magyar politika olyan mély szintre züllött, ahol már az emberek privát szféráját sem kímélik. Mivel egész életem során mindig is tisztességes és becsületes voltam, nem találtak mást a levadászásomra, a karaktergyilkosság elkövetésére, mint egy vicces, zártkörű baráti összejövetel szigorúan privát képeit. Azoknak kellene szégyellnie magukat, akik ebből szenzációt kreálnak” – írta.

Mi ennyit tennénk hozzá:

Jeszenszky Sándor egyébként annak a motorosbandának az elnöke, amely eredetileg “Adj gázt!” címmel rendezett volna a vasárnap felvonulást a holokausztra emlékező Élet menete mellett. A vonulást Orbán Viktor utasítására betiltották, a motorosok azonban ennek ellenére is demonstráltak.

Jeszy, azaz Jeszenszky Sándor pár hete villáminterjút adott a Hír24-nek. Abban azt mondta, hogy ők – mármint a Nemzeti Érzelmű Motorosok – többgyermekes családapák, nem bakancsos nácik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik