Belföld

Két férfi támogatja Selmeczit

Selmeczi Gabriella (Selmeczi Gabriella)
Selmeczi Gabriella (Selmeczi Gabriella)

A Fidesz szóvivői feladatait ezentúl hárman látják el. Egy cukrász és egy karnagy segíti a képviselőnőt.

Az Index információi szerint hamarosan két újabb képviselővel erősít pártszóvivői fronton a nagyobbik kormánypárt. Zsigó Róbert bajai polgármester és Hoppál Péter képviselő is tart majd sajtótájékoztatót Selmeczi Gabriella mellett.

A létszámbővítés ötlete egyébként Kocsis Mátétól, a Fidesz kommunikációs igazgatójától származik, és ő javaslata alapján választották ki a képviselőket a feladatra. A politikus szerint azért volt szükség erre, ahogy közelednek a választások, úgy nőnek a sajtó igényei a tájékoztatásra.

Zsigó Róbert kezdte országos politikai karrierjét, azelőtt cukrászként tevékenykedett. Bajai polgármesterként azzal vált híressé, hogy két évvel ezelőtt lemondásra szólította fel saját helyettesét. Hoppál Péter alapvégzettsége szerint énektanár és karnagy, de később közoktatás vezetői diplomát is szerzett. Legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy 3 milliárdos jutalom kifizetésével vádolta meg a pécsi MSZP-seket. A bíróság pedig bocsánatkérésre kötelezte.

Kocsis Máté szerint a Fidesz elégedett a Selmeczi Gabriella eddigi tevékenységével, az új szóvivők kinevezése nem az ő háttérbeszorítását célozta – írja a lap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik