Belföld

A húsz éves szegedi kommunikáció-képzést ünneplik

Studio(210x140)(1).jpg (Stúdió)
Studio(210x140)(1).jpg (Stúdió)

A Szent-Györgyi Agórában, korábbi és jelenlegi tanítványaival ünnepli a szegedi kommunikáció szak fennállásának huszadik évfordulóját.

A 20 éves szegedi kommunikáció szakos képzést ünnepli a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke. A február 15-i rendezvényen a szak sikeres képviselőit, egykori hallgatóit várják a Szent-Györgyi Albert Agóra Informatóriumába a tanszék oktatói és jelenlegi hallgatói. A délután 3 órakor kezdődő rendezvényen részt vesz az egyetem rektora, Szabó Gábor és az SZTE Bölcsészettudományi Karának dékánja, Csernus Sándor is.

A nagyszabású rendezvényen sikeres egykori hallgatókkal Veiszer Alinda televíziós műsorvezető beszélget, aki szintén e szakon végzett, valamint Rózsa Péter szerkesztő-műsorvezető, aki oktatóként követhette végig a képzés történetét.

A rendezvényen a résztvevők találkozhatnak a Délmagyarország főszerkesztőjével, R. Tóth Gáborral, a TV2 televíziós újságírójával, Fekete Zsuzsával, vagy éppen a HVG és a Sport Klub egy-egy munkatársával. Azonban a kommunikáció- és médiatudomány más területeiről is érkeznek szakemberek az ünnepi programra: az eseményen egyetemi dolgozók és a versenyszférában tevékenykedő szakemberektől is lehet majd kérdezni.

A következő héten bárki beülhet a kommunikáció szak óráira.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik