Belföld

Ismeretlen a megsérült motoros férfi

Ismeretlen a megsérült motoros férfi (székesfehérvár, motorbaleset, )
Ismeretlen a megsérült motoros férfi (székesfehérvár, motorbaleset, )

Még nem sikerült megállapítaniuk a hatóságoknak annak a motorosnak a személyazonosságát, aki szerdán este Székesfehérváron egy balesetben súlyos sérülésket szenvedett.

A rendőrség eddigi adatai szerint a sötét színű Suzuki gyártmányú segéd-motorkerékpárral közlekedő férfi, Székesfehérváron a Palotai úton haladt a külső, az autóbuszok számára fenntartott forgalmi sávban, amikor a Palotai út – Selyem utca kereszteződéséhez érve, a forgalomirányító jelzőlámpa tilos jelzése ellenére a kereszteződésbe behajtott – tájékoztatta szerkesztőségünket R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
A motoros 19.20 perckor egy akkor érkező Ikarus busz első lökhárítójának ütközött. A motoros súlyosan sérült. Személyazonosságát egyelőre nem sikerült kideríteni. A 35 év körüli férfinél nem voltak okmányok, eltűnését pedig eddig senki sem jelezte. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit. A rendőrség kéri, aki segíteni tud a súlyosan sérült motoros személyazonosságának megállapításában, értesítse a közlekedésrendészeti osztály balesetvizsgálóit, a 22/541-600-as központi számon keresztül, vagy tegyen bejelentést a 107-es, 112-es segélyhívó számok bármelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik