Belföld

Melyik lesz idén a legjobb hazai kórház?

Korhaz(960x640)(1).jpg (Kórház)
Korhaz(960x640)(1).jpg (Kórház)

A HáziPatika.com immár 8 éve minden évben megrendezi az Év Kórháza szavazást. Itt tényleg a betegek dönthetik el, hol (volt) "jó" betegnek lenni!

A 2012. október 16-től december 16-ig tartó voksoláson Magyarország összes állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő kórháza és klinikája várja a támogató szavazatokat. A www.azevkorhaza.hu oldalon több kategóriában lehet minősíteni minden fekvőbeteg-intézményt. Ebben az évben több mint kétszáz ilyen intézményt sorol fel az oldal, az aktuális változásokkal frissítve a korábbi évek listáit.

Fejér megyéből három intézmény verseng a szavazatokért: a Fejér Megyei Szent György Kórház, a Mór Városi Kórház-Rendelőintézet és a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet.

A látogatók szavazatai alapján az egyes kategóriák legjobbjai mellett a portál az összesített abszolút győztest is kihirdeti, amely egy éven át viselheti a már patinásnak mondható, megtisztelő “Az év kórháza 2012” címet. Az eredményhirdetésre és a díjak átadására 2013 januárjában, nyilvános eseményen kerül majd sor.

A tavalyi évhez hasonlóan – a minél hitelesebb eredmény érdekében – idén is csak az alkothat véleményt a kórházakról, aki legalább 30 napja regisztrált a közösségi portálon. Az első olvasatra szigorúnak látszó kapcsolás azonban nem jelenthet különösebb akadályt az internetezőknek: a legfrissebb adatok szerint több mint 4,1 millió magyar használja a közösségi oldalt. Természetesen egy látogató több kórházra is voksolhat, és ennek tényét meg is oszthatja ismerőseivel.

A látogatók szóban, részletesen is kifejthetik véleményüket, élményeiket egy-egy adott kórházzal kapcsolatban. Erre ad lehetőséget a fórum.

A tavalyi összesített verseny első helyezettje a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét) volt 4,071-del (így duplázott, hiszen egy évvel korábban is elvitte a megtisztelő címet), majd őt követte a SzigetvárMED Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.. Mindössze 0,008-del maradt le a második helyezettől a Dombóvári Szent Lukács Egészségügyi Nonprofit Kft., de ezzel is az előkelő harmadik helyen végzett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik