Belföld

Baltásgate: Havas mégsem bukta a fizetését

havas henrik (havas henrik)
havas henrik (havas henrik)

Az ATV műsorvezetője elvesztette a fogadást, ám nem kell fizetnie, sőt – mint kiderült – nem is akar, hiszen csak viccnek szánta a kijelentését.

Az azeri baltás gyilkos kiadásának körülményeiről vitatkozva Havas Henrik az ATV műsorában fogadást ajánlott: feltette egy havi fizetését arra, hogy Navracsics Tibor igazságügy- és Martonyi János külügyminiszter két héten belül lemond.

A vitapartnerek, Rangos Katalin szerkesztő-riporter, Horváth Zoltán, a HVG korábbi főszerkesztő-helyettese és Magyar György ügyvéd, az azeri gyilkos egykori védője jelezték, hogy tartják a fogadást. Most azonban Rangos és Horváth egyaránt bejelentette, lemond a pénzről, mondván, nem szeretné veszélybe sodorni kollégájuk családi költségvetését. Magyar György azonban igényt tart a pénzre, arra hivatkozva, hogy ha Havas mégsem állná, akkor elvesztené a fogadás a komolyságát.

Havasról azonban kiderült, nem is gondolta komolyan a tétet. Mint mondja, viccnek szánta a fogadást. „Ha Magyar komolyan vette, hogy ennek a kormánynak a tagjai közül bárki is lemond erkölcsi okokból, akkor gyógykezelésre szorul. Ennek költségeibe viszont tényleg beszállok” – jelentette ki a műsorvezető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik