Belföld

Kedvezményes jegyeket biztosít a MÁV a Magyarok Országos Gyűlésére

A Nagyboldogasszony napjára szervezett rendezvényen lesz Horthy-sátor és rovásírás oktatás is. A nem magyar értékrend szerint viselkedőket a barantások teszik helyre.

Kedvezményes jegyeket biztosít a MÁV és a GYSEV (Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút) a Magyarok Országos Gyűlésére érkezőknek, amelyet negyedik alkalommal rendeznek meg Bösztörpusztán – közölte a MÁV csütörtökön az MTI-vel.

Az augusztus 17-20. között zajló rendezvényre vasúton utazóknak mindkét vasúttársaság 33 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít, amely bármelyik belföldi állomás és Kunszentmiklós-Tass, illetve Bösztör állomások között vehető igénybe.

A rendezvényen lesz Horthy-sátor, Rovásoskola, nemzeti érzelmű motorosok találkozója, Magyarok Istene sátor és a rendezvény külön szakrális térrel rendelkezik majd. A házirend szerint rendbontás esetén a barantások élnek pallosjogukkal, továbbá bármely személy felszólíthatja a magyarsághoz méltatlanul viselkedő-, illetve a házirendet megsértő egyéneket a rend megtartására. Minden látogató figyelmét felhívják, hogy kéretik az egyperces déli harangszó alatt kellő áhítattal adózzék ősök emléke előtt.

A kedvezményes jeggyel legkorábban a nyitó nap előtt, augusztus 16-án, legkésőbb a rendezvényt követő napon, augusztus 21-én lehet utazni. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a rendezvény helyszínén felállított MÁV-START sátornál történő lebélyegzés után érvényes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik