Belföld

Mentor program a Széchenyin

A Széchenyi István Egyetem 2011/12 tanév tavaszi szemeszterében ismét TMDK Mentor programot indít.

A TMDK mentor program lényege, hogy az új indulók hallgatói szemszögből kapnak segítséget a felkészülésben és gyakorlati információkhoz juthatnak a konferenciát illetően.

A mentor feladatai között szerepel a TMDK pályázót a Tudományos és Művészeti Diákköri Konferenciára benyújtandó dolgozat és előadás kidolgozása során a hallgatói mentor támogatja tapasztalataival, ötleteivel, segíti a kapcsolattartását a konzulens oktatóval, esetleges külső közreműködőkkel, felkészíti a TMDK konferencia környezetére, a sikeres előadásra.

A mentorált feladatai és lehetőségei egyek között az, hogy a TMDK dolgozat készítése alatt folyamatosan konzultálhat, kérheti mentora segítségét, hogy minél magasabb szintű eredmény születhessen. A TMDK konferencia után pedig egy értékelést kell adnia mentora munkájáról.

TMDK Mentor hallgató jutalmazásban részesülhet a munkájának megfelelő mértékben (ösztöndíj), lehetőséget kap a „Hallgatók a Tudományért” díj elnyerésére, segíthet a sikeres karrier felé vezető úton való elindulásban, hiszen jól mutat az önéletrajzban.

További információkért ide kattintsanak!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik