Belföld

Orbán mint grundon hetvenkedő kamasz

Kovács László szerint a miniszterelnök grundon hetvenkedő kamasz módjára viselkedik, sértegeti az uniós intézmények vezetőit, politikája pedig csak saját és környezete érdekeit szolgálja, nem az országét.

Bár a miniszterelnök arra hivatkozik, hogy védi Magyarországot az Európai Unió és más nemzetközi szervezetek “beavatkozásától”, a valóság az, hogy a kormányfő politikáját bírálók védelmezik a magyar embereket Orbán egyeduralmi törekvéseitől – írta közleményében az MSZP alelnöke, korábbi uniós biztos.

Kovács László megjegyezte, az európai integráció történetében nem volt arra példa, hogy egy tagállam ellen egyszerre annyi vizsgálat és eljárás folyt volna, mint most Magyarországgal szemben, ami véleménye szerint azzal magyarázható, hogy az Orbán-kormány hivatalba lépése óta makacsul szembemegy az Európai Unió értékrendjével és szabályaival, “szabadságharcot” vív az uniós intézmények ellen.

Tényleg azt gondolja a kormányfő, hogy az uniós intézmények és azok tagjainak sértegetése javítja a megállapodás esélyeit? – tette fel a kérdést Kovács László, utalva a kormányfő szavaira.

“Orbán Viktor tényleg nem érti, hogy a grundon hetvenkedő kamaszra emlékeztető magatartása milyen károkat okoz a magyar embereknek?” – tette fel a kérdést az MSZP-s politikus.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik