Belföld

Viszlát, útkezelő! Költözik a szervezet

Csapucha Adrienn
Csapucha Adrienn

2012. 02. 16. 14:48

Február 20-tól új helyszínen várja az ügyfeleket Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete, a közterület felügyelettel és a mezei őrszolgálattal egyetemben.

útkezelő szervezet Győr (útkezelő szervezet Győr)

20 év után búcsúzik az Eszperantó úti telephelytől az útkezelő szervezet és a közterület felügyelet. A döntés hátterében városstratégiai elképzelés áll, az önkormányzat ugyanis bizonyos határidőn belül szeretné teljesen felszámolni az érintett épületeket. A társaságok munkatársai már megkezdték az átcsoportosítást, az egykor ügyfélfogadó termekként is funkcionáló helyiségekben már csak néhány doboz és irat várja az elszállítást.

útkezelő szervezet Győr (útkezelő szervezet Győr)

Az új helyszín pedig nem más, mint a Győr-Szol Zrt. eddig üresen álló irodaépülete, a Kálvária utca 4-10 szám alatt. Február 21-től már ide várják a győrieket a hatóságok szakemberei. „Azért csak a keddi naptól nyitjuk meg az ügyfelek előtt szolgáltatásainkat, mert a hétvégi technikai átállás valószínű eltart a hét elejéig. Természetesen ez egy kivételes alkalom, a jövőben a már ismert elérhetőségeken, és a már megszokott nyitvatartási rend mellett kereshetik fel osztályainkat a győriek” – mondta Máthé-Tóth Péter, az útkezelő szervezet műszaki vezetője.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

smoking sign in coffe shop
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.