Belföld

Viszlát, útkezelő! Költözik a szervezet

Február 20-tól új helyszínen várja az ügyfeleket Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete, a közterület felügyelettel és a mezei őrszolgálattal egyetemben.

20 év után búcsúzik az Eszperantó úti telephelytől az útkezelő szervezet és a közterület felügyelet. A döntés hátterében városstratégiai elképzelés áll, az önkormányzat ugyanis bizonyos határidőn belül szeretné teljesen felszámolni az érintett épületeket. A társaságok munkatársai már megkezdték az átcsoportosítást, az egykor ügyfélfogadó termekként is funkcionáló helyiségekben már csak néhány doboz és irat várja az elszállítást.

Az új helyszín pedig nem más, mint a Győr-Szol Zrt. eddig üresen álló irodaépülete, a Kálvária utca 4-10 szám alatt. Február 21-től már ide várják a győrieket a hatóságok szakemberei. „Azért csak a keddi naptól nyitjuk meg az ügyfelek előtt szolgáltatásainkat, mert a hétvégi technikai átállás valószínű eltart a hét elejéig. Természetesen ez egy kivételes alkalom, a jövőben a már ismert elérhetőségeken, és a már megszokott nyitvatartási rend mellett kereshetik fel osztályainkat a győriek” – mondta Máthé-Tóth Péter, az útkezelő szervezet műszaki vezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik