Belföld

Arat a halál az utakon, újabb gyász Ferihegyen, influenzajárvány – TOP24 hírek

Olvadóban a bizalmatlanság, ötkarikás terrorveszély Londonban, bankot robbant a Fradi. A Hír24 kora esti hírösszefoglalója.

Ítéletidő: tömeges ütközések, halálos baleset. Tömeges karambol az M3-ason, négyes ütközés a 87-esen, halálos áldozat a 6-oson és felborult busz a Bakonyban.

A Malév magával rántja a Budapest Airportot? A munkatársak negyedét elküldik Ferihegyről. Rengeteg utastól és jelentős bevételtől esik el a repteret üzemeltető cég.

Ez már járvány: Európa több országához hasonlóan Magyarországon is átlépte a küszöbértéket az influenzaszerű megbetegedések száma – olvasható az Országos Epidemiológiai Központ jelentésében.

Állami hanyagság hátráltatja a vakokat. Új pályázat hiányában elemi rehabilitáció nélkül maradtak a felnőttkorban látássérültté vált emberek. Mind a hét regionális központ lehúzta a rolót.

Ipsos: olvadóban a bizalmatlanság. A társadalom többsége továbbra is elkerüli a pártokat, de arányuk valamelyest csökkent. Több a fideszes és az MSZP-s.

Veszélyben a londoni olimpia? Kiengedték a szellemet a palackból a britek. Pontosabban a világ legveszélyesebb terroristáját a rács mögül, még pedig 165 nappal az ötkarikás játékok megnyitója előtt.

600 millió a Fradinak. A társaságiadó-kedvezmények összegéből a Ferencváros labdarúgócsapatának utánpótlását fejleszti majd a klub.

TOVÁBBI HÍREK A NAP MINDEN PERCÉBEN A HIR24-EN. KATTINTSON!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik