Belföld

Te is unatkozol? Győrben télen sem lehet…

A tavaszi és nyári fesztiváljairól elhíresült Győrben télen sem lehet unatkozni. Ha Te mégis ebben acipőben, vagy inkább csizmában jársz, akkor most segítünk!

Minden rosszban van valami jó – tartja a mondás és ez valóban így van. A téli mínuszok ellenérepéldául ezernyi program közül válogathatsz, ha nem félsz felöltözni és nyakadba venni a várost. Ímenéhány remek elfoglaltság, a hétköznapokra és a laza hétvégi kikapcsolódásra.

Te is unatkozol? Győrben télen sem lehet… 1
Fagyott tavak várnak

Az elmúlt napokban nem szándékozott 0 fok fölé emelkedni a hőmérő higanyszála, és ígygyakorlatilag az összes környező tó, holtág és patak vize befagyott. És ha már jég borít mindent, akkortanácsos a padlásról lehozni a korcsolyákat és réteges öltözékben felkeresni a már említett csúszósterületeket. Arra viszont mindenképpen ajánlott odafigyelni, hogy ha egy kicsit is enyhül az idő,gyorsan megolvadhatnak, berepedezhetnek a sziklává dermedt felszínek. Ha biztosra akarsz menni,akkor továbbra is nyitva tart a Műjégpálya, a Kiskút ligetnél.

Te is unatkozol? Győrben télen sem lehet… 1
Kedvelt szánkahelyek

Bár a városban ritkán találni dimbes-dombos környéket, azért akadnak kedvelt szánkahelyek.Adyvárosban az Ifjúság körút mögötti téren illetve a Vásárcsarnoknál is van egy-egy dombocska aholereszkedhetnek szánkóval a gyerekek, és az Aranyparton is egymást érik télvíz idején a talpas szánok,bobok. Persze ha igazi élményre vágyunk, akkor érdemes valamelyik környező bakonyi településreellátogatnunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik