Belföld

Malév, influenza, szmogriadó, őrjöngő férfi – TOP24 hírek

Egyre terjed az influenza, a Malévot békés menettel búcsúztatták, egy őrjöngő férfi meghalt, botrány a focipályán. A Hír24 esti hírösszefoglalója.

Több százan békés felvonulással búcsúztatták a Malévot, remélve, hogy lesz még nemzeti légitársaság.

Egyre több európai országban van már influenzajárvány: már tíz ország jelentette, hogy az új esetek előfordulási gyakorisága átlépte a járványküszöböt. A terjedés földrajzi iránya azonban még nem rajzolódott ki.

Több városban elrendelték a szmogriadót. A szálló por légköri koncentrációjának emelkedése miatt már Budapesten és Salgótarjánban is életbe lépett a riasztási fokozat.

Egy őrjöngő férfihez riasztották szülei a rendőröket Csepelen, mert bántalmazta őket. A gyanúsított intézkedés közben rosszul lett, a mentők már nem tudták megmenteni az életét. Két rendőrt és a támadó szüleit kórházban ápolják.

Suarez nem nyújtott kezet Evrának: a Manchester United-Liverpool rangadón nem tisztelte meg a United védőjét a Pool uruguayi támadója.

Simán nyert a Manchester United a Liverpool ellen. Az angol labdarúgás klasszikus rangadóján sokkal jobban játszott az MU, Luis Suarez egy tiszteletlen jelenetsor után gólt szerzett.

TOVÁBBI HÍREK A NAP MINDEN PERCÉBEN A HIR24-EN. KATTINTSON!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik