Belföld

Focizva segítenek a győri fiatalok

2012-ben is megrendezik Győrben a LEO Focikupát, a gálán befolyt összeget három Bárczis tanuló fejlesztésére ajánlják fel.

Az idei már a 17. jótékonysági focikupa lesz a LEO Club szervezésében, melyet évente tartanak meg a Nádorvárosi Közoktatási Központ tornacsarnokában. 2012-ben 18 csapat nevezett.

„Három gyermek egészségfejlesztésére ajánljuk fel a befolyt összeget, ami a csapatok nevezési díjából és a teremben kihelyezett urnába bedobott pénzből fog összeállni” – mondta el a kétnapos eseményről Németh Barbara, a LEO Club elnöke.

Szombaton reggel 7.30-kor lesz az első meccs, mindenkit örömmel látnak a szervezők, belépési díj nincs, de szívesen fogadják az adományokat a kisgyermekek gyógyulása érdekében.

Vasárnap már 8.00 órakor indulnak a mérkőzések, s 17.00 óráig tart majd a kupa. Utána rögtön át is adják a teljes összeget a támogatásra kiválasztott gyermekeknek, illetve szüleiknek.

Németh Barbara elmondta azt is, hogy 2011-ben Burján Hanna, egy SLO szindrómás kislány kapta a kupából befolyt pénzt, aki szeptemberben lett 2 éves, s jelentős fejlődésen ment keresztül, melyben nagy szerepe volt annak az összegnek, amit összegyűjtöttek számára az előző LEO Focikupán.

A szervezők várják azokat a segítő szándékú fiatalokat is ezen a hétvégén, akik szeretnének csatlakozni a LEO Clubhoz.

Ide kattintva megismerkedhetnek, azokkal a gyermekekkel, akik a XVII. LEO Focikupa támogatását kapják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik