Belföld

Hozz meleget a hideg ellen!

A MikulásGyár szerdától ismét hálózsákokat, takarókat gyűjt a GyőrPlazában a zord időjárásban fagyoskodók kínjainak enyhítésére.

A nagy hidegre való tekintettel ismét „üzembe helyezik” a MikulásGyárat. Szerda és vasárnap között hálózsákokat, takarókat, pokrócokat, plédeket gyűjtenek a karitatív akció önkéntesei. Persze, most is szívesen látják a tartós élelmiszereket, hiszen azokra szintén nagy szükség van. Az adományokat a fűtetlen házakban lévő nagycsaládosokhoz, vagy egyedül élő, kiszolgáltatott emberekhez juttatják el. Az ötnapos akcióval szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy jótékony adakozó polgárokra nem csak karácsony tájékán van szükség.

„A Mikulásgyár hatalmas csomagolóüzemét, amely decemberben a Hősök terén állt, most nem tudjuk „beindítani”, de a MikulásGyárat már hetedik éve támogató plázákban, fedett helyeken várjuk az adományozókat, akik hálózsákjaikat, takaróikat, pokrócaikat fel tudják ajánlani azoknak, akiknek életét veszélyezteti a hatalmas fagy. Szerdától vasárnapig minden nap 10 és 20 óra között várjuk a felajánlásokat.” – mondta Zsolnai Endre, a Mikulásgyár főszervezője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik