Belföld

Együttműködés a kamara és a programiroda között

Együttműködési megállapodást kötött a Széchenyi Programiroda és a kamara az uniós forrásokból származó támogatások forráslehívási arányának növelése érdekében.

Samodai Imre a Széchenyi Programiroda Tanácsadó és Szolgáltató Nonprofit Kft./SZPI/regionális igazgatója és Dinnyés Előd a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara titkára február 6-án, Győrben, a kamarai székházban szakmai együttműködésről írt alá megállapodást az európai uniós forrásokból származó támogatások forráslehívási arányának növelése érdekében.

A 2012. január 1-től bevezetett kötelező kamarai regisztráció új feladatokat ír elő a kamarának, minden vállalkozásnak nyújtják a pályázatfigyelést, a pályázati tájékoztatást, tanácsadást, külpiacra jutást a vállalkozások fejlesztése érdekében. Az SZPI a Magyar Állam 100%-os tulajdonában álló nonprofit gazdasági társaság, amelyet a pályázó központúság, minőség és hatékonyság elveinek megvalósulása érdekében hoztak létre.

Az együttműködés keretében közös fórumokat tartanak a megye több pontján is, többek között Fertődre, Fertőszentmiklósra is elviszik az információkat. Közösen mindent megtesznek, hogy a vállalkozásokhoz eljuthassanak a legfrissebb pályázati információk.

Az együttműködést jövő év végéig kötötték, azonban ennél sokkal hosszabb távra terveznek mind a programirodánál, mind a kamarában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik