Belföld

Cenzúra, Dzsudzsák és a Viszkis – TOP24 hírek

Adóként szedik be a hallgatóktól a tartozásaikat. Megint visszaszámolnak a rezidensek. Lemondott nevéről az államfő. A Hír24 kora délutáni hírösszefoglalója.

Így hajtják be a tandíjkölcsönt. A kormány amellett, hogy drasztikusan megvágja az államilag támogatott hallgatók számát, előre nem látható mértékben terheli meg a büdzsét. A hallgatóktól adó formájában szedik be a tartozásaikat.

Ön- vagy közveszélyes a vélemény? Az Országos Mentőszolgálat főigazgatója utasítást adott ki a közösségi média használatáról. A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége az alkotmányos jogok súlyos megsértését emlegeti.

Schmitt lemondott nevéről. Az államfő által adományozott kitüntetéseken már nem szerepel neve és doktori címe.

Újraindították a visszaszámlálást a rezidensek. Arra figyelmeztetik a kormányt, hogy egy hónap már letelt a három hónapos türelmi időből.

Eddig Dzsudzsák a legdrágább focista. Az Anzsitól a Dinamo Moszkvába szerződő magyar futballistáért fizettek a legtöbbet a januári átigazolási időszakban.

Tévés berkekben arról beszélnek, hogy Ambrus Attilának hamarosan önálló tévéműsora lesz. A Hír24 a legnagyobb csatornákat kérdezte arról, tárgyalnak-e a Viszkis rablóval.

TOVÁBBI HÍREK A NAP MINDEN PERCÉBEN A HIR24-EN. KATTINTSON!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik