Belföld

Hazugság útdíjügyben, végjáték a Malévnál, Stadler újra pácban – TOP24 hírek

Megérkezett a szibériai hideg, tüntetnek az egyetemisták, a száguldó cirkuszba készül a német autógyártó-óriás. A Hir24 kora délutáni hírösszefoglalója.

Borzalmas hideggel érkezik a február. Kedd hajnalban helyenként -13 fokra készülhetünk, a hét második felében pedig jelentős havazás valószínű idehaza.

Fővárosi útdíjjavaslat: vajon ki hazudik? Tarlós, Rogán, illetve Vitézy cége egyaránt cáfolta, hogy tőle származna a felvetés, amely szerint havi 10 ezer forintot kellene fizetniük a budapesti autósoknak.

Gyakorlatilag elfogyott a Malév pénze. A cég vezetése a tulajdonos közbenjárásáért fohászkodik, miközben a mozgástér finoman szólva is korlátozott. Igen, ez már a végjáték.

Utcára vonulnak az egyetemisták. „A felsőoktatás szétrombolása” és a drasztikus keretszámcsökkentés ellen tüntet február 15-én a Hallgatói Hálózat. A megmozdulást a felvételi jelentkezések leadásának utolsó napjára időzítették.

Népautóval a száguldó cirkuszba? A világ egyik legnagyobb és legsikeresebb autógyára, a Volkswagen a Forma-1 felé kacsingat.

Ismét bíróság elé áll Stadler József. Csődbűntett és a számviteli fegyelem megsértése – az ügyészség ezzel vádolja a börtönbüntetését töltő vállalkozót.

Ha kíváncsi kora délutáni összefoglalónkra is, klikkeljen ide.

TOVÁBBI HÍREK A NAP MINDEN PERCÉBEN A HIR24-EN. KATTINTSON!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik