Belföld

Rossz adós a Viszkis, útdíj Pesten, leszakadt a bíró füle – TOP24 hírek

Mínusz 200 millióval kezdi új életét Ambrus Attila, havi tízezret fizettetnének a pesti autósokkal, kórházban varrták vissza a hokibíró fülét. A Hir24 kora délutáni hírösszefoglalója.

Tarlós nemet mond a tízezer forintos útdíjra. Szerinte egy kerületi polgármester ötlete az egész. A városvezető nem tudja, miért szeretett bele a szaktárca.

Szűkíti a felsőoktatási helyeket a kormány, a lemondott helyettes államtitkár szerint azonban így is a vállalt mértékben nő majd a fiatal diplomások aránya. A felsőoktatási törvény hamis mítoszokra épül, a pénzkivonás tönkreteheti a rendszert.

A Szeged24 információi szerint a mai napig nem hozták haza a január 17-én Etiópiában meggyilkolt két magyar holttestét. Fábián Gábor geográfus temetése február 11-én lesz a szülővárosában, Vasváron.

Szinte hihetetlen, de mégis igaz. Megközelítőleg 200 millió forintos tartozása van az órákon belül szabaduló Ambrus Attilának. A Viszkis azoknak a pénzintézeteknek az adósa, akiket annak idején kirabolt.

Leszakadt a hokibíró füle. Több öltéssel varrták vissza a testrészt, amelyet telibe talált a korong Dunaújvárosban, a DAB – C.F. 68 Brassó jégkorong MOL Liga rájátszás elődöntőjének első mérkőzésén. Bedő Péter jól van, szerinte semmi rendkívüli nem történt.

 

TOVÁBBI HÍREK A NAP MINDEN PERCÉBEN A HIR24-EN. KATTINTSON!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik