Belföld

Hol buliznak a győri fiatalok?

Győrben mindig zajlik az élet. Főleg hétvégente. A fiatalok vándorolhatnak a szórakozóhelyek között, de természetesen vannak kultikus helyek.

A megyeszékhelyen nem nagy kihívás egy, a személyiségünkhöz illő, ütős partit találni. Stílustól és korosztálytól függően változnak az éjszakai mulatságok, és bár Győrben diszkók és pubok sokasága várja a dorbézolókat, a tapasztalat az, hogy városunkban is vannak felkapottabb helyek. Rangsort most nem állítanánk fel, de íme 3, a kedvencek közül.

A modern hangzás dizájnja

A Club Vertigo ma már fogalom lett Győrben. A modern, XXI. századi belsőépítészeti trendeket követő tér, kiváló hangzással párosul, itt, a legjobb és a legdrágább technikával dübörögnek a rádiós és vocal house bulislágerek. A zenei élmény mellett a látvány is kulcsfontosságú a klubban, a showelemek elengedhetetlen kellékei az estéknek. A két, egy kisebb és egy nagyobb terem mindig teltházzal működik, így aki nem szereti a zsúfoltságot, az inkább látogasson el egy nyugisabb klubba. A lemezjátszók mögött nemzetközileg elismert és feltörekvő DJ-k egyaránt pörgetik a korongokat. Az árak valamivel magasabbak az átlagnál, de aki a Vertigo életérzésre vágyik, annak megéri.

Nemcsak a húsz éveseké a világ…

Igaz a mondás a sétálóutcán található Pirate Dance Clubra. A hely 2007-es nyitása óta a kulturált szórakoztatás megteremtésére törekszik, így egyedi szabályokat vezettek be. Az első és legfontosabb előírás, hogy csak a 25. életévüket betöltött fiatalokat engedik le a pincerészbe kialakított diszkóba, de a házirend kimondja azt is, hogy csak igényes öltözetben lehet a partikon megjelenni. Persze kérdés az, hogy kinek mi az igényes. Az árak barátiak, ám a tánctéren tilos az italfogyasztás. A zenei aláfestésről 3 állandó lemezlovas gondoskodik, akik retro és napjaink slágereivel fűszerezett mixeket kevernek.

A macifröccs hazája

Nincs az a győri fiatal, aki ne járt volna már a Bahnhof Egyetemi Vigadóban, azaz a Laposon. A macifröccs (bor+szóda+szörp) hazájában, ahol az egyetemisták, és az ifjú középiskolások együtt szórakoznak szerdán és pénteken. Persze a hét többi napján is nyitott kapuk fogadják a látogatókat, finom ételek és italok társaságában. A bulikba a belépés szinte mindig ingyenes, ezért állandó teltházzal működik a hely. A felső szinten és a pincerészben is igazi partizenék szólnak, a hely nevéhez méltóan vasúti környezetben. Nyáron a teraszok is megnyílnak, az Aranypart közelsége mindenkit rabul ejt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik